Oxygen Products  |  Vandaag voor 20:00 besteld, morgen in huis!  |  info@oxygenproducts.nl

Over ons

Introductie van zuurstofproducten (PTY) LTD

Oxygen Products (Pty) Ltd is opgericht om een invloedrijke partij te worden in onderzoek en ontwikkeling van innovatieve zuurstoftherapie en bijbehorende gezondheidsproducten. Het bedrijf is toegewijd aan het bieden van ondersteuning en genezing voor ernstige gezondheidsproblemen.

De oprichter en CEO van Oxygen Products (Pty) Ltd, Venetia Kruger, heeft een groot deel van haar leven gewijd aan de studie van genezing door natuurlijke gezondheidsgeneesmiddelen. Dit heeft geresulteerd in baanbrekende ontwikkelingen met betrekking tot de ondersteunende eigenschappen van zuurstoftherapie, met een reeks uniek geformuleerde, voor dit doel geschikte zuurstofproducten. Uitstekende resultaten die ten goede komen aan patiënten in het spectrum van verschillende gezondheidsproblemen. De resultaten hebben belangstelling getrokken bij artsen, verschillende instellingen, organisaties in de publieke sector en het grote publiek.

De kennis en expertise van de belangrijkste partners van Venetia Kruger, dr. Julian Holmes, internationaal bekend om zijn competent onderzoek naar ozon-gerelateerde technologieën en producten, en dr. Thozamile Qubuda van Africeutical Health Sciences, gespecialiseerd in chronisch ziektebeheer, erkend voor zijn uitzonderlijke werk in HIV/AIDS, brengt opwindende nieuwe dimensies in de voortdurende vooruitgang en genezende eigenschappen van zuurstoftherapie.

De vraag naar het assortiment Oxygen Products neemt gestaag toe. Oxygen Products is doelgericht, zeer gefocust en vastbesloten om ervoor te zorgen dat de zuurstoftherapie volledig tot zijn recht komt.

 

KLANTENSERVICE

CONTACT

WINKELEN

Klantenservice

Oxygen Products (ERA Venture B.V.)
E info@oxygenproducts.nl

Vanuit Nederland:
T +31 (0)85 808 1444

Vanuit België:
T +32 (0)7 870 0181

Bekijk winkelmand
betaalmethoden-oxygenproducts