Oxygen Products  |  Vandaag voor 20:00 besteld, morgen in huis!  |  info@oxygenproducts.nl

Retourneren & service

Retour sturen

Bij Oxygen Products/ERA Venture BV vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan kan je binnen 14 dagen je producten retourneren.

Bij het retour sturen van een product of het omruilen zijn de retourkosten voor jezelf, maar zullen wij het nieuwe product weer gratis naar je opsturen. Je betaalt dan dus niet opnieuw verzendkosten!

Voorwaarden retourneren:

Producten welke retour worden gestuurd moeten aan onderstaande voorwaarden voldoen. Is dit niet het geval dan heeft ERA Venture BV het recht om retouren te weigeren of om een waardevermindering te verrekenen.

  • De producten moeten binnen 14 dagen retour gestuurd zijn.
  • Producten welke retour worden gestuurd moeten onbeschadigd en ongeopend zijn.
  • Producten moeten in een geschikte omverpakking retour gestuurd worden.
  • Op de originele productverpakking mogen geen stickers en/of tape worden geplakt.
  • Het schrijven op de originele productverpakking is niet toegestaan.

Voor het retourneren heeft Oxygen Products drie mogelijkheden:

Product naar ons opsturen:

Je kunt je bestelling retour zenden naar het onderstaande adres:

Oxygen Products/ERA Venture BV
Blauwe Hoefweg 2
4731 DJ  Oudenbosch

Bij inlevering van de retour bij het Postkantoor of ander afleverpunt, krijg je een Track & Trace code. Indien je er voor kiest om de retourzending zonder Track & Trace code te versturen is het verzendtraject geheel op eigen risico.  ERA Venture BV kan zonder Track & Trace code, namelijk niet nagaan wat er gedurende het verzendtraject met uw retourzending is gebeurd. Als de retourzending uiteindelijk niet bij Oxygen Products/ERA Venture BV aankomt zal er geen restitutie van je aankoopbedrag plaatsvinden.

Gratis retourneren via ons magazijn:

Bij ons magazijn kunt u kosteloos je producten retourneren. Voor het retourneren bij het magazijn gelden de voorwaarden zoals beschreven in “Voorwaarden retourneren”.

Via klantenservice retourneren:

Wanneer er iets is fout gegaan tijdens het leveren van uw bestelling, zijn de retour kosten voor onze rekening. Neem voor het retourneren van uw product eerst contact op met de klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 via +31 (0)85-8081444 en via mail op info@oxygenproducts.nl.

Bel je met onze klantenservice? Houd je bestelnummer dan bij de hand!

Retourafhandeling

Na binnenkomst van de retour zullen wij deze binnen 3 werkdagen in behandeling nemen. Bij retournering van de complete bestelling zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugstorten.  Als er een deel van de producten wordt teruggestuurd, zullen wij het bedrag van de desbetreffende producten op je rekening terugstorten.

KLANTENSERVICE

OVER ONS

WINKELEN